Art, Projects

Nieuwe opdrachten/new commissions

Afgelopen tijd is er veel veranderd, ook de manier waarop en hoe ik opdrachten krijg is veranderd. Vooral het soort opdrachten is gevarieerder aan het worden. Voorheen tekende ik veelal schepen, maar nu zitten er ook vrachtwagens en kinderen tussen de opdrachten. Ook is mij gevraagd door de schrijfster van het boek Drijfzand, dat 22 september uit komt, om een omslag ontwerp te maken. Deze zal ik na de boeklancering laten zien en er uitgebreid over vertellen.
Nu eerst maar wat werk van de afgelopen tijd laten zien.

A lot has changed lately, even the manner in when and how I get my commissions. Especially the type of commissions is different. It used to be only ships, but now I get the question weather I can draw trucks and kids as well. And the author of the book Quicksand, that will be launched the 22th of september, asked me to design the cover. After the launch I will show the design and will talk about it.
But first some other work I’ve made in the last couple of months.

Intento A3Zeeschouw A3Vrachtwagen Daf A3Kleinkids Hensen A3

 

 

Bewaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s