Projects

Boek 10 / Book 10

In de Verkade fabriek in Den Bosch werden op 22 september op feestelijke wijze”Boek 10″  van Godijn Publishing gepresenteerd. En daarbij mocht ik aanwezig zijn.
Boek 10 is een project van Godijn Publishing met het doel 10 auteurs de kans te geven om tegelijkertijd hun boek te lanceren.
Waaronder Bibi Boom, zij schreef het boek Drijfzand dat over een jongeman gaat die verstrikt raakt in een web van manipulaties en leugens. Het is een psychologische thriller geschreven voor de Young Adults onder ons, maar ook voor volwassenen leest het boek lekker weg. Zeker een aanrader voor het hele gezin.
De reden dat ik uitgenodigd was voor deze feestelijke lancering is dat ik het ontwerp mocht maken voor de cover. Op verzoek van Bibi heb ik de stijl aangehouden van de oude James Bond boeken. Ik ben trots op mijn eerste publicatie, zoals de schrijfster trots is op die van haar. Mag dit het begin zijn van een vruchtbare samenwerking.

On 22 September in Verkade Fabriek in Den Bosch Godijn Publishing presented “Book 10”. And I was invited to this celebration. Book 10 is a project by Godijn Publishing to give 10 authors the opportunity to launch their books all at ones.
Bibi Boom is one of those authors, she wrote “Drijfzand”, a book about a young man who got trapped in a web of manipulations and lies. It’s a psychological thriller written for Young Adults, but also a very good read for adults. Definitely a book for the whole family.
The reason that I was invited was because I was asked to design the cover. Bibi requested the old James Bond style. I’m very proud of my first publication, as is the author herself. May this be the first of a series.

 

Bewaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s